SALUS Nordic A/S

SALUS Nordic A/S er et datterselskab af Computime Ltd og SALUS Controls Ltd. SALUS Nordic A/S er virksomhedens afdeling i Norden (SE, DK, FI og NO) og har ansvaret for at supportere vores distributører med salg og teknisk support.

Fra vores kontor og lager placeret Syd for Aarhus kan vi levere til hele regionen indenfor 48 timer. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe vores grossister og installatører med teknisk support og rådgivning til opdatering og forbedring af varmesystemer.

SALUS Controls udvikler intelligente løsninger indenfor varmestyring, til radiatoranlæg og gulvvarme, gas- og oliekedler. Vores moderselskab, Computime har ca. 45 års erfaring som en OEM leverandør til nogle af markedets største brands, hvilket medvirker til at sikre en høj kvalitet i vores produkter fra SALUS Controls.

SALUS Group

SALUS Controls arbejder med udvikling og design af reguleringssystemer til energimarkedet. Vi distribuer produkterne til det professionelle marked igennem lokale forhandler / grossister i Europa, og har i alle regioner etableret egne logistik og supportcenter. SALUS Controls bygger på langvarige relationer partnerskab. Vi Fokuser på hurtige leveriger, samt et højt support niveau. SALUS Controls er en del af Computime Group Ltd Hong Kong, som er kendt for mange års erfaring med udvikling og produktion af elektroniske løsninger til bl.a. aircondition, intelligente varmestyringer, building managemet og meget andet. Computime har siden 1974 leveret systemer og udstyr til det Nord Amerikanske marked, samt som OEM leverandør til flere af markedets store brands.